Project omschrijving

AVA

FUNCTIE: Renovatie van de AVA-winkel en parking, optimalisering van leegstaande ruimtes tot co-working space, één appartement en binnen-parking

M²: 3.777

LOCATIE: 1080 Brussel

FASE: Vergunningsfase

De bestaande straat- en parkinggevel, bestaande uit een opvallende balken- en kolommenstructuur, wordt bewaard en benadrukt. Hierbij worden de gesloten delen opgevuld met oranjerode baksteen. Intern worden de leegstaande lokalen op het eerste en tweede verdieping ingericht als co-work space, rond een nieuwe patio. De buitenparking wordt maximaal begroend. De bestaande binnenparking op de eerste verdieping wordt opnieuw in gebruik genomen. De gerenoveerde toegangshelling naar deze binnenparking overkraagt de toekomstige park- en wandelzone van de Kleine Zenne. Op de tweede verdieping, aan de straatkant, voorziet het project een groot vierkamerappartement met een groot terras.

Functioneel & Uitbreiding